top of page
Kameravalvonta Lahti

KAMERAVALVONTA

Valikoimassamme on laadukkaita kameravalvontajärjestelmiä niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Kameravalvontaa suunnitellessa on hyvä ottaa huomioon myös verkkovaatimukset. Kartoitamme
tarpeet langattomille / langallisille verkoille tietoturvaa unohtamatta. 

Toimitamme myös turvalliset etäkäyttöratkaisut. Yrityksellämme on vankka ICT tausta. 

Hintaan sisältyy ammattimainen asennus, käyttö ja opastus.

Kameravalvontaa suunnitellessa kannattaa ottaa erityisesti huomioon tallenteiden helppo tarkistaminen. Jatkuvalla tallennuksella ja oikeilla työkaluilla on helppo tarkistaa missä vaan mitä yrityksen, kodin, mökin tai muun kohteen tiloissa tapahtuu. Myös tallenteiden talteenottaminen viranomaisia varten pitää olla helppoa. Tämä ei kaikissa ratkaisuissa ole itsestäänselvyys.

Lahden Verkkopalvelu Oy:n kameravalvontajärjestelmät antaa käyttäjälleen mielenrauhaa kun aina voi tarpeentullen katsoa, mitä valvottavassa kohteessa tapahtuu tai on tapahtunut.

Kameroita voi seurata millä älylaitteella tahansa, tietokone, tabletti tai puhelin. Kameravalvonnan käyttäminen ei ole paikkasidonnaista. Kaiken voi tehdä sieltä mistä internet yhteys vaan löytyy.

Kameratallennus yritykselle.

Toteutamme yrityksille kamaravalvontajärjestelmät avaimet käteen periaatteella. Yrityksen omaisuuteen liittyvät rikokset ovat kasvussa. Pahimmillaan omaisuusrikos aiheuttaa yritykselle toiminnan keskeytyksen. Kameravalvonta omalta osaltaan ennalta ehkäisee ei toivottuja vierailuita. Tallentava kameravalvonta auttaa myös tehokkaasti rikosten selvittämisessä. Lahden Verkkopalvelun kameravalvontajärjestelmä on paras ratkaisu mitä markkinoilla on. Autamme myös asiakkaitamme käyttöönotossa ja järjestelmän käytösssä.  Kaveravalvonta ratkaisut kaupoille, huolto-asemille ja kauppakeskuksiin.

Kameravalvonta loma-asunnolle.

Loma-asunnot ovat usein omillaan omistajien poissaollessa. Laadukas kameravalvontajärjestelmä antaa loma-asunnon omistajalle mielenrauhaa, koska omistaja voi tarkistaa mitä kiinteistöllä tapahtuu reaaliaikaisesti. Myös pääsy jatkuvaan tallennukseen pitää olla helppoa. Lahden Verkkopalvelu Oy:n kamaravalvonnasta näkee nopeasti mitä esim viime yönä on omalla mökillä tapahtunut.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tallentavista kameravalvonta ratkaisuistamme. 

Tallentava kameravalvonta omaisuuden turvaksi

Kameravalvonta: About
bottom of page